December 13, 2008

tragedi banglo ranap

.
satu lg bencana yg agak besar menimpa M'sia selepas Tsunami n Higland Tower...
Takziah diucapkan kepada mangsa2 kejadian dan kepada sesiapa yg berkaitan...
mebi dr sini kite dpt mngambil iktibar kot..
pasni kne ingt, jgn buat umah atas bkt tinggi k kawan...
:)
.
.
-ihsan from murai.com.my-
.
.
nk di cite kan kat sini adalah kesengalan si Big Brother ku, si Topet...
ade ke pastut die maen2 pasal mati...
Nadia (Fuad's GF) kawan aku gak, umah die kat Bkt Antarabangsa ni la..
pastu, lepas je kejadian ni, pagi gak la, die msg si BF yg ade lg kat umah aku..
.
Topet: "Weh, Nadia meninggal"
.
kitorg puye la cuak...terkejut sume ade..
yela, dlm berite x tunjuk lg nama 4 org mangsa yg meninggal dunia...
called Fuad pon die mcm ngah kelam kabut, then x sempat ckp ng die...
last2, rupe2nye Si Topet ni maen2 je...
kuaja btol la...
.
.
.
.
"Topet, laen kali jgn maen2 k mende2 berkaitan ng kematian ni... I dah nak nanges dah time u bgtaw i tu..."
.
.

December 12, 2008

review movie??

.
aaaa.... aritu aku ade ckp nk nak wat review aku g tgk movie ape kan??
kesudaannye aku x tgk pape movie pon... hahaha... kesian adik aku...
last2 dwet yg papa kasi kitrg g maen2 kat funfair...
tp fun fair yg aku ckp ni bkn funfair yg cam bdk2 tu taw..
funfair ni besar la jgk... ade game yg best2 la..
ala ala genting gitu kan... hiiii....
gmbr?? pon xde gak... xnyempat nk amek gmbr sbb ngah over excited.. hehehe
.
.
.
Location: IPOH
Mood: mls + rindu dia + nak new hair style!
.
.

December 11, 2008

wish raya

.
.
oh ye... lupe lak....

rasenye blom terlambat kot aku nk wish...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

utk semua umat Islam... ;)

tiada mood

.
.
si BF stayed at my house for 4 days... sampai sabtu...
lepas tu we all the whole family tros chow blk kg for raya haji...
di kg lg le xleh nk online... time kat umah lak mst ler xde mase nk on9...
xde mase sgt...
hari2 penuh dgn aktiviti bersame si BF.. ke sane sini jalan2....
hihihihi... blk kg lak, bosan!!!! x ramai relatives yg blk...
ni pon baru je blk dr kg... penatnye still ade...penat dok dlm kete..:)
sakit pinggang belakang ku!!!!
tp nk online gak kn...tu je kot setakat ni...
so far, sgt2 lah xde mood nk mengupdate n men'snap2' gmbr untuk tatapan blog...
nak tukar background music pon malas...
.
.

December 3, 2008

BF is coming...

.
.
.
si Bf dtg ke rumah bakal mertua nye...???

hehehe...aah, pg jpg die nak dtg ipoh...

tido sini dlm 4 5 ari kot...

cant wait!!!

i miss him a lot!

thanx BF sbb sudi dtg...

LEBIU...mwahx!
.
.
.

December 2, 2008

antoo fighter???

.
.
.
antoo fighter ni best ke??

alamak....esok adek aku ajak g tgk cite nih...

tp mcm x nak je...

takot x best... cam cite bodo je plak kan...

huhuhu...tgk je la kot...

dah kne paksa ng papa plak nnt kan...

nnt aku wat review k...

c ya blog!
.
.
.

December 1, 2008

i'm home...

i'm home ppl!!!!

so boleh la aku melepak2 menyenangkan diri di rumah kan..

makan byk2... hahaha... xnak!! nnt gumok... x cantek...:P

aktiviti di rumah:
- main ps/game
- tgk tv smpai lebam (sbb dkt ukm xde tv kan)
- gado2 ng adek2 ku
- jogging
- g gym
- masak / makan
- main badminton malam2 kat dewan yg mama&papa aku sewa court nye
- jalan2
- tgk wayang
- shopping

FYI, aku kat rumah dis holiday rajen plak g exercise... nak mneguruskan badan la katekan...
hehehe...hopefully berjaya la kan.. :)