February 20, 2009

i miss MY HANDSOME


i miss him!!!

i miss him!!!

i miss him mucho u noe...

padahal baru je bape ari si BF g kursus... adoiyai...lame tu nak tunggu 2 minggu lagi... last aku jumoe die pon last Monday sbb aku g anta die kat P.D nun... dah tu x jumpe dah..
msg pon jarang2... die mst bz kot ng kursus2 bagai sume tu.. mlm2 time nak tido je die msg... kalo siang2 tu die cam bz x msg pon... ade la kadang2 die call just to say hi and then die cam rushing2...


PENANTIAN SATU PENYEKSAAN OK!







This is his last latest pic in my hp... im so gonna miss u so much dear... btw, si BF g kursus kat Institut Latihan FAMA kat P.D... dah lame die mengimpikan keje goverment, akhirnye tercapai gak hasrat... *Alhamdulillah* senang sket nak wat loan... hehehehe... bleyh cepat kawen kan.. hahahaha...apekah itu? aku pon x paham..nampak mcm aku dah start melalut.. okay2, aku stop!


p/s: I LOVE U... loving u is like breathing, how could i stop dear?


okay2...entry ni macam jiwang karat kan... tp mamp*s aku la kan, blog aku... hihihi...mst korang pk aku ni jambu la ape la kan... like i care... bubye!


current addiction



OH NO!!! I LUV IT!

ape?

nak taw ke? hehehe....tadaa....





nampak x ape nih??? botol air kan...ha? x clear sgt..?
mmg saje bg gmbr x clear dulu.. hihihi...
i suke ini u.... shedaaappp ok!
first time rase time sabtu lepas... tu pon mak si BF yg belikan, i rase je...
tetibe dah cam jatuh cinta plak...
tu yg td pi beli lg cari kat Giant.. :)





ha ni kite kasi gmbr clear sket k... ni mende baru nih... 0% fat ok... tp sugar still ade...
sedap nak mati... for me la kan.. xtaw la korang suke ke x kan.. FYI, ade byk perisa..
ni yg aku suke ni perisa Strawberi + Raspberi.
ade yg laen lg, pic, markisa, n x ingat dah... nak taw gak pi cari sendiri kat kedai nun...




February 14, 2009

A YEAR


HAPPY 1st ANNIVERSARY MIRA!!!








mood?? tiada....



sumpah aku xde mood gile nak tulis2 nih okay..
mebi sebab aku penat sgt kot kan...

ng class nye lg..
masuk lab wat research utk tesis la...
mlm practice tarian got pertandingan end of dis month..
assignment lg... aduh!!

penat weyh!! sumpah penah..
tu yg aku on9 mls gile nak type2 ni..
aku just bace2 blog org je...
malas yg teramat sgt u know!

kebanyakkan masa siang aku dihabiskan kat Bangunan Sains Nuklear je...
ptg blk dah penat... rest sambil on9..kadang2 tido...
bgn mandi sume g practice...
blk kul 12 dah, g mapley... blk bilik mandi lg peluh td practice kan...
rest... adeh..penat2!

itu la cite nye nape den x ngapdet nih..
harap maap je tuan tuan puan puan sekalian...

hopefully la pasni even aku penat pon aku akan try menghapdet ok..
byk story yg terbengkalai... gambar2 sume ade je, tp x wat entry..
huhu...

ok la... mls nk tulis... malas lagi dan lagi...

bubye!


February 4, 2009

Welcome February!


its all about menyambut ketibaan bulan February! 
ahahahahaha...percaya x? sile percaya...
another party for Ayen, Awie, n Taiko... their birthday's eve...
Happy Birthday to them.. but i have no pic wit them.. sho showie lorr....
it was held at The Zon KL n started at about 11pm on 31st Jan...
xde banyak cite pon sebenarnye... saje nak wat entry coz senang sket nak refer bile2 nnt..
kawan2 yg hadir sgt2 la ramai... almost 30+ la...
and the dj is the same dj for Fuad's Birthday...  Tara is his name...
kalo korang or sape2 nak khidmat die (DJ) g je cari kat myspace aku k... kat fren list name die Tara the polaroid cam gitu la... 
ok gak la die main, not bad... but of course la bukan cam DJ FUZZ kan.. =)
oppssssiee...sorry Tara.
nak link ke myspace aku ade kat tepi nih ok!


layan gmbr je la..malas nak cite.. xde mende menarik pon nak cite... 
tp jgn termuntah plak ye tgk gmbr aku bederet...maklum la, blog aku, punye suke aku la kan nak letak gmbr aku manyak2...



ok! nih Tara tu.. tp ni bukan time kat The Zon ni.. ni time kat Sucasa last year..



gmbr ni bluurr...x suke x suke!


(it's you) yeah...it's me...his GF.


cik nadia si kurus


si cinta hatiku


my only one lagi


muke ku yg sangat cam kanak2 terencat... bajet cam nak wat comel, tp cmni jadinye.. hahahaha..





February 2, 2009

It's Her Birthday

i did write in to-do-list entry that i've to attend a birthday party aite??
yeah...it Nadya's Birthday... n so called reunion..
even its like a week after her birthday party baru aku nak upload gmbr n wat new entry kan..

spatutnye aku pegi kul 7, tp ended up aku gerak dr bangi around 9ish... ni sume Aimanto nye pasal sbb die tido...
dah tu aku call berpuluh2 kali x angkat plak.. pukul 9 baru nak angkat phone...
naseb baek by the time kitorg sampai tu party x start lg...
FYI, it was held at Duta Vista... si BF x nak ikot plak kan...keseorangan lah diriku pada malam itu..

wahahahaha... xde gmbr ok!!
act, hp aku kan buruk! xde camera canggih.. hahaha... mane nak dpt amek gmbr..
n all the pics here is ehsan from Nadya's blog...
enjoy the pics k peeps... :)




me & her



suzen - aku - nadya



Sofi (nadya's BF), Aiman, Me,  & Nadya



group pic - most of them are KMKians...