December 13, 2008

tragedi banglo ranap

.
satu lg bencana yg agak besar menimpa M'sia selepas Tsunami n Higland Tower...
Takziah diucapkan kepada mangsa2 kejadian dan kepada sesiapa yg berkaitan...
mebi dr sini kite dpt mngambil iktibar kot..
pasni kne ingt, jgn buat umah atas bkt tinggi k kawan...
:)
.
.
-ihsan from murai.com.my-
.
.
nk di cite kan kat sini adalah kesengalan si Big Brother ku, si Topet...
ade ke pastut die maen2 pasal mati...
Nadia (Fuad's GF) kawan aku gak, umah die kat Bkt Antarabangsa ni la..
pastu, lepas je kejadian ni, pagi gak la, die msg si BF yg ade lg kat umah aku..
.
Topet: "Weh, Nadia meninggal"
.
kitorg puye la cuak...terkejut sume ade..
yela, dlm berite x tunjuk lg nama 4 org mangsa yg meninggal dunia...
called Fuad pon die mcm ngah kelam kabut, then x sempat ckp ng die...
last2, rupe2nye Si Topet ni maen2 je...
kuaja btol la...
.
.
.
.
"Topet, laen kali jgn maen2 k mende2 berkaitan ng kematian ni... I dah nak nanges dah time u bgtaw i tu..."
.
.

0 LoveLoLLipop: