June 3, 2011

setelah sekian lama....


menyepi!





hahaha...harini baru nak start tulis balik.... bukan apa... life's too buzy man... acik ponat!

gambar2 bandung tu aku simpan dulu k... walaupun dah transfer masuk pendrive sume, malas nak bercerita panjang lagi sebenarnye... so nanti aku buat satu dua entry je kot... himpun lambak semua gambar sekali! senang...


ni skang aku nak cerita ada sorang hamba Allah ni dok guna gambar aku as dia punya gambar. profile pic lagi okkkk.... mula2 adik mama la yang bagitau, bukak pakai hp mana la nampak apa sangat kan... bila guna laptop, hamek kau. muka memang muka aku!


tengok la tu... haissshhh...geram kan.

aku rasa gambar tu aku pernah letak kat blog jugak kot... tapi malas nak godek entry mana. bahabi kan orang curik2 gambar admit gambar sendiri ni... ni bukan fb biasa, siap community kena like like bagai lagi ok...

aku bukan nak cari gaduh dengan sapa yang pakai gambar aku ni, tapi marah je. once dia remove ok la kot...

ni aku kasi link fb tu. klik sini.



2 LoveLoLLipop:

Anonymous said...

haha.truk gler org itu guna pic nko...

malu gler nak gne pic org jdik profile pic sendiri....

dia x malu ker???

---nnnana---

MisZ DeAnNa said...

isyyy3..

tah hape2 je orang mcm tuuu..