June 26, 2012

I'm back... for real...


ini entry "setelah sekian lama" yang ke dua...

genap setahun baru nak update blog balik...
yes... memang terlalu busy.
dulu busy dengan preparation kawen, lepas kawen pindah randah rumah baru semua.
then sekarang macam baru setel semua benda...
and baru rasa ada masa terluang...

kat rumah baru pun dah masuk streamy lebih kurang 2 3 bulan dah.
no more broadband ke P1 ke.
kenapa streamyx bukan unify? ntah la.., both of us decided nak amek streamyx je.
sebab astro kitorang amek full super pack.
if tambah unify die pun ada channel dia sendiri kan.
mana satu tah nak tengok pun tak tau nanti...
lagipun we olls ni bukan nye jenis kaki download2 movie ke apa.
so better streamyx sajo...

memang ikotkan banyak update yang terlepas.
like entry kawen la... January kawen, rasanya kalo post2 gambar kat sini ada orang nak tengok ke eh?
lagipun mesti follower semua dah ramai lari kan sbb lama tak update.
tak pe la... acik redha...

menulis kat sini pun bukannnya nak nak carik follower or whatever.
just for fun untuk baca2 zaman dah tua2 nanti...
nak tulis diary macam malas. so menulis kat sini je la...

so till we meet again peeps!




4 LoveLoLLipop:

nadiya yusoff said...

halluuu!!!!

memang lama betui hang menyepi ni..ternanti2 gak kad kenduri hang, x dapat punn..hukhuk

anyway, congrats dah jadi bini orang & congrats x lama lagi dah nak jadi mummy..bila due date? oktober eh?heheheh

MYRAspberry said...

nad!!!!!!!!!!!!
sorry sangat2 tak terjemput...
ada jugak yg ter-miss nk jemput.
sorry sorry!!!!!

due date aku 31-Oct. :)

nadiya yusoff said...

hehe...

xpe2..:)
biase la tu dah kalut2 nak kenduri memang kadang ter miss jugak.:)

due date hang lebih kurang aku dulu..aku dlm 27/28 oct..skali bersalin awl seminggu. :P

MYRAspberry said...

ooo ye ke...
sekali tersama birthday plak ngan irdina nanti... hehehehe....

takut ni weh....wlpn lmbt lagi...
ang normal ke csect weh?