October 30, 2012

Still standing...


Ahkak tak beranak lagi ye deq non...
Still standing ni haa..

Tapi dah kat ipoh. Tunggu masa je.
Hubs dah balik KL ahad lepas sbb kena keje la.
Aku dah start cuti smpai next year January.
Sekali harung dengan clear annual leaves.

Update terkini?
Almost 40 weeks.
Badan dah berat gila aku rasa.
Nak bergerak pun tersangat la susah.
If duduk atas sofa, nak bangun pun kena ada orang tolong tarikkan.
If dulu, hubs la jadi mangsa kena tarik2 aku bangun.
Tp since sekarang dah kat kampung ipoh, adik la mangsa aku.
Nasib kau la dik Along kau dah berat sangat ni.

Perut memang senak je rasa sebab mcm full gila ha.
Kadang tu duduk pun x selesa, baring pun susah.

Takpe, demi mu Anak.


0 LoveLoLLipop: