October 4, 2012

36 weeks esok....


esok genap aku 36 weeks...
dah boleh kira full term ke belom ni eh?
tapi if tak cukup full term lagi pun risau2 jugak kot2 terberanak awal..
dah la first time kan, memang nervous nye Tuhan saje yang tau.
At the same time, tak sabar nak jumpe baby...

preparation semua Alhamdulillah dah cukup kot.
just nak tunggu tilam kekabu and breast pump set sampai je.
beli online je sekarang, klik klik bayar bayar, tunggu abang posmen je.
insyaAllah semua tu dapat next week kot.

u know what, barang baby tak habes basuh lagi...
aritu basuh baju2 je, last weekend was fully occupied, so takde masa nak basuh2.
tapi takde la banyak pun yang tinggal.
lampin, receiving blanket, tuala, and barut je belum basuh.
harap2 sempat la... malam ni or malam esok.
tu pun hubs yang basuhkan... aku tolong sidai je.
nak harap aku dok mencangkung dalam bilik air harap maaf la yer....
nak dok mencangkung kencing pun mak dah tak koser, ni kan pulak membasuh. :|

semoga semuanya dipermudahkan la. Amin...
ade mane2 mommies yang dah nak bersalin jugak ke?




1 LoveLoLLipop:

Jna marcello said...

semoga smua nya berjln dgn lancar