February 20, 2009

i miss MY HANDSOME


i miss him!!!

i miss him!!!

i miss him mucho u noe...

padahal baru je bape ari si BF g kursus... adoiyai...lame tu nak tunggu 2 minggu lagi... last aku jumoe die pon last Monday sbb aku g anta die kat P.D nun... dah tu x jumpe dah..
msg pon jarang2... die mst bz kot ng kursus2 bagai sume tu.. mlm2 time nak tido je die msg... kalo siang2 tu die cam bz x msg pon... ade la kadang2 die call just to say hi and then die cam rushing2...


PENANTIAN SATU PENYEKSAAN OK!







This is his last latest pic in my hp... im so gonna miss u so much dear... btw, si BF g kursus kat Institut Latihan FAMA kat P.D... dah lame die mengimpikan keje goverment, akhirnye tercapai gak hasrat... *Alhamdulillah* senang sket nak wat loan... hehehehe... bleyh cepat kawen kan.. hahahaha...apekah itu? aku pon x paham..nampak mcm aku dah start melalut.. okay2, aku stop!


p/s: I LOVE U... loving u is like breathing, how could i stop dear?


okay2...entry ni macam jiwang karat kan... tp mamp*s aku la kan, blog aku... hihihi...mst korang pk aku ni jambu la ape la kan... like i care... bubye!


0 LoveLoLLipop: