February 4, 2009

Welcome February!


its all about menyambut ketibaan bulan February! 
ahahahahaha...percaya x? sile percaya...
another party for Ayen, Awie, n Taiko... their birthday's eve...
Happy Birthday to them.. but i have no pic wit them.. sho showie lorr....
it was held at The Zon KL n started at about 11pm on 31st Jan...
xde banyak cite pon sebenarnye... saje nak wat entry coz senang sket nak refer bile2 nnt..
kawan2 yg hadir sgt2 la ramai... almost 30+ la...
and the dj is the same dj for Fuad's Birthday...  Tara is his name...
kalo korang or sape2 nak khidmat die (DJ) g je cari kat myspace aku k... kat fren list name die Tara the polaroid cam gitu la... 
ok gak la die main, not bad... but of course la bukan cam DJ FUZZ kan.. =)
oppssssiee...sorry Tara.
nak link ke myspace aku ade kat tepi nih ok!


layan gmbr je la..malas nak cite.. xde mende menarik pon nak cite... 
tp jgn termuntah plak ye tgk gmbr aku bederet...maklum la, blog aku, punye suke aku la kan nak letak gmbr aku manyak2...



ok! nih Tara tu.. tp ni bukan time kat The Zon ni.. ni time kat Sucasa last year..



gmbr ni bluurr...x suke x suke!


(it's you) yeah...it's me...his GF.


cik nadia si kurus


si cinta hatiku


my only one lagi


muke ku yg sangat cam kanak2 terencat... bajet cam nak wat comel, tp cmni jadinye.. hahahaha..





1 LoveLoLLipop:

mrschlotzsky said...

cara senang dengan menekan print screen di keyboad dan paste kan nye di paint atau pon fotoshop..key kt keybod nye adalah "PrtSc" atas button backspace kt laptop..