August 20, 2008

::kenduri::

.
sabtu n ahad (16 & 17 August) ade kenduri kawen!!!
both knduri aku la pulak yg kne jd pengapit...
dah orang mintak tlg, tlg je la kan... =)
esok2 turn aku plak mintak tlg org...hehe
ni gmbr ari sabtu...kat rumah kawan BF ku...
aku baru je dua kali jumpe mamat ni..pengantin lelaki ni name die Awal..
tup2 dah die suro jd pengapit bini die since bini die org sabah n x ramai relatives kat semenanjung nih..
aku ok je la...
tp yg kelakarnye, bleh x si Awal ni buat satu dialog.

Awal: B0a, ko bwk pompuan laen ke nih??
BF: mane ade, yang aritu la...


reason die sng je, sbb aku ptg rambut, n die x knal dah...
hahahaha...sounds funny jgk sbb time mule2 smpai tu si Awal ni tny name aku.
aku dah pelik dah sbb xkan la x knal aku...
ampeh punye Awal..
mm...sume nye bejalan lancar je aritu...


Boa, Awal, Rose & Mira

blk je dr kenduri tu, aku tros tetido ha...dlm pkul 5 blk..tido sampai pkul 8 terjage..bgn pon sbb lapa..lapar kan nasi ayam juara soto..hahaha..ask BF pegi beli... tido kat rumah die mlm tu..lmbt pulak die g beli, mak die suh g beli mknn kucing la itu la ini la..mcm2 pulak..tu yg lmbt..hesh...lepas mkn mandi2 rest2 blk..on9 pastu tido..x keluar mane pon dat nite...pelik jugak mlm minggu aku ng BF ku x kuar mane2..

AHAD!!! kat puchong pulak..rumah cousin siBF...hahaha..
dah la bgn lambat, mak siBF plak tu yg kejutkan...=)
penat satu hari!! *sigh*
abes kenduri tu bley plak mak siBf nih ajak g MAHA expo plak..
nk x nk ikot kene ikot je ar..
pastu tros diorg anta aku blk bangi...
tetido kepenatan!
.
[limelollipop]

.

.

0 LoveLoLLipop: