September 14, 2008

*sigh*

plan utk weekend tidak berjalan seperti yg dirancang!!!!
kan aku dah ckp....
SABTU... bgn pon dah pukul 12 kan....
on9 on9 sampai lebam...
pukul 3 siap2 si BF dtg amek...
went to KLCC... jalan2 pusing2 BF cr baju raya....
masuk Quicksilver, Topshop, AX, Philosophy dan macam2 lg...
n then kami berbuka di food court RASA ape tah name die..
kat atas skali KLCC tu... broke, so buke kat food court je...
hahahahaha... =) both of us mkn nasi ayam je sbb terlalu byk menu..
so x taw nk pilih mane satu...

= mine / steam chicken =



= BF's / crispy one =



mmm..sempat jgk la aku bergado ng BF b4 buke tu...=)
mira mira.... sume salah aku sbnrnye.. aku yg cr psl...
tp aku taw die xkan marah aku lebeyh2...=)
bcoz he loves me more than i love him...

after buke tu, went to the toilet!!! around 7.45pm
waaa!!!! tidak.. big NO NO NO!!!
aku period...xtaw la pose aku td tu batal ke x kan...
nasib baik aku bwk pad...settle!


after dat went tu Hospital Ampang Putri...
kawan si BF baru lepas operate tulang belakang...
lepak2 sembang2 tny khabar....
then blah pegi wangsa maju plak rumah Awal..
yang kawen aritu....saje je nk tgk gmbr kawen.
hehehe.... then me chow balik Bangi alone..
si BF x larat nk hantar so he gave me his car.

blk bilik on9 n bloging!

end of the day...

0 LoveLoLLipop: