May 21, 2009

going back to Ipoh!!!



gling gling gling gling gling gling gling.... (bunyi message hp aku)


Mama
tak nak balik ke? esok nak celebrate my birthday...

aku mereply
Ala... sabtu la...

Mama
x boleh, dah set..! dah bgtaw budak2 tempat keje.


so discus punye discuss ngan si BF, akhirnya aku buat decision untuk balik malam ni jugak ke Ipoh...
mungkin tengah malam.
si BF amek EL esok. hahaha...kesian dia.
xkan dia xnak ikot aku balik Ipoh kot, mama yang beria suh dia datang Ipoh pegi celebrate birthday mama tu jugak.
pastu mula la si BF nak perasan jadi menantu kesayangan... cheyt!!!
xpe2... aku pun selalu je kan perasan jadi menantu kesayangan mak si BF kan...




*sekadar gambar hiasan*

after keputusan telah dicapai, aku terus message mama.

kami balik malam ni jugak. kemas rumaaahhh!!!!


mama terus call tanya kenapa malam ni kan.. esok x boleh ke? aku bagitau la esok siang panas la, nnt si BF x cukup rest la nak balik KL balik dan macam2 lagi...
so mama said ok! lepas tu mama tanya lagi si BF x keje ke esok (Jumaat)? aku cakap si BF amek EL, mmg btol pon die amek EL kan...
then mama cakap, "Ya Allah, gatai pungkok nye amek emergency leave" (dalam slang Utara)



hahahaha...amek ko sebijik BF!! hahahahaha... :LOL:

3 LoveLoLLipop:

Fadhlah said...

oooooooo

Shaima said...

haha..mama aku pung kalo exclaim guna gk slang utara.
kena pungkok2 tu biasala..(ckp kedah)
haha..

LimeLoLLipop said...

ahaha..mak aku mmg slalu lah!