May 29, 2009

teluk batik wit family

last monday, went to teluk batik wit ma family...
lepas adik balik sekolah, tengahhari tu, papa ajak g mandi kat teluk batik..
even adik x berapa nak sihat sangat lagi pon, ikot je la...
x kan nak suruh die dok rumah sorang2 kan...
kebetulan mama n papa cuti time isnin tu..
so leh la merehatkan diri kat tepi pantai kan..

bertolak around 3 camtu n sampai sane dalam kul 4...
xde la sampai2 terus mandi kan... panas lagi..
relax2 dulu, makan aiskrim dulu, dalam kul 5 baru turun masuk laut...
x banyak gambar yang aku sempat snap.. maklum la excited nak mandi laut kan..
hehehe....;)


aku adalah super malas nak upload gambar satu satu..
so aku combine kan aje dalam one pic camni...

mama n papa after mandi manda

me... bajet model nak berdiri kat pokok camtu. hahaha... ye2. sile la gelakkan aku ye..

dah siap2 mandi sabun segala kat washroom.
naseb baek washroom die bersih ok...
kalo x macam geli gak la nak mandi lame2 kat dalam tu.
lepas siap2 sume, kitorang xde la balik terus...
kitorang ke Lumut sebab nak tengook sunset... kat teluk batik tempat we all lepak tu x nampak sangan sunset die.. terlindung bukit camtu.
so untuk memuaskan ati, papa bawak jalan2 ke Lumut pulak..
bknnye jaoh mane pon, dalam 10 minit je drive.
sambil tengok sunset tu, pastu mama bleh le shopping sakan seafood sume..
macam2 keropok ikan, sate ikan, sotong kering taruk gule sume angkut!
haaaa....ni la sunset die.. cantik kan??

// mira si perasan //

beloved mama n papa <3

after tengok sunset tu, jalan2 kat area jeti tu kejap, then balik...
dinner kat satu restoran seafood ape name tah.
aku lupe.
kebulur dah tahap gaban dah..
x sempat nak ingat ape.. :)

3 LoveLoLLipop:

miss jiejie said...

Hye !!
new stuff here !!
Adew baju baru².!!
howt stuff !!
Murah² !!sile singgah !!=)
first came first serve !
tq

mummysya said...

akak pasti akan kesana nanti...

alamak, mcm kenal jer org yg comment kat atas u....

hehehehe!!!

mummysya said...

akak pasti akan kesana nanti...

alamak, mcm kenal jer org yg comment kat atas u....

hehehehe!!!