May 21, 2009

NETBALL MASUM part I


Karnival Bola Jaring MASUM was held at UM...
so all players stay kat sane la.. penginapan disediakan...

so here, aku akan update teratur sket la kot..
this entry bout our 2nd day.. yela, 1st day xde pape sangat... arrival, check in camtu je...

second day, kitorang ada game... 1st game to us... also opening game..
cuak ade ar kan, name pon bertanding... 
tp x nak cite pasal game kat cni...
nak cite pasal dapat elaun for a week...
our manager bagi duit cash after our game tu..
dapat la sorang RM**o..
agak mewah disitu...

petang trus kami shoot ke Midvalley...2 orang player kitorg bawak kete...so sumbat je 1 kete 6 orang...manager kitorang x stay kat UM.. so kami pon macam anak terbiar la jugak...

ape lagi... sesi menghabiskan duit pon bermula!!!!

YEEHUUUU!!!

aku ade beli buku SUDOKU (yes, i love sudoku), Scarlet stuff, Topman shirt for si BF & rencam kat watson...
and we (group yang naik Myvi, 5 melayu 1 kristian), had our dinner kat Secret Recipe's..
aaaa....tetibe teringan indulgence cake!
sh*t... mengidam.

Half of the team: Me, Dewi, Erin, Avila, Ija & Nad



me & Avila sempat bercamwhoring sementra tunggu makanan sampai... 
sumpah agak kebulur!


yes... ini buktinya kami kebulur... agak kurang asam jugak si fotografer yang mengcandid gambar aku ni



muke bahagia lepas makan... seronok menyandar ye dik??



ok, habis sudah... balik jom! lama2 tunggu kang lagi banyak duit habis..



0 LoveLoLLipop: