April 19, 2010

caca marba tapi bukan Penang


entry ini adalah sambungan dari first paragraph kat sini...

tiba lah masa untuk membahan orang...wakakakakakaka.... im corry!

u is correct! = awak betul

is no mistaken = kalau tak salah saya

is receive the item? = dah dapat barang tu?

i can no accept = saya tak boleh terima

no have this model = takde model ni



hahahaha....maha payah nak paham bahasa dia nih...tambah2 kalo dia tulis panjang2...perghhh...berbelit2 nak menterjemah...

aku bukan la nak cakap aku ni tereer english ke ape kan... takde la tere mane pon, tapi setakak basic2 grammar tu boleh lagi la kan is are was were tu.... is dengan if pon ko tak boleh differentiate ke???

macam mane ko leh dapat jadi B*r*a*n*c*h*m*a*n*a*g*e*r huh? (please remove the * sign).

dah la bukan calang2 gaji BM ni... dapat sebijik waja company lagi... ish ish ish...

dah tu bukan sahaja tidah fasih berkata2, malahan pelupa jugak kot rasanya.. arini bagi code baru, esok lusa still pakai code lama lagi.. sapa tak berbulu??

0 LoveLoLLipop: