April 8, 2010

percayalah...


ada satu hari tu aku kat ofis... bukan satu hari suntuk la...setengah hari jugak aku berselipar seperti

I
I
I
I
I
V


hahahaha... ni sume Yatie punye angkara shengal die tu... ade ke ari rabu pinjam selipar aku warna pink yang tak berapa pink sangat tu, then ari khamis pulangkan dah bertukar sebelah biru sebelah pink.

felik aku tgk...

selipar ni memang aku letak kat ofis pon. and satu hari tu dia kata dia sakit kaki pakai heels and nak pinjam selipar aku.. so aku pon bagi la kan.. then dia sampai pakai bawak balik rumah. lepas tu esok paginye, die naik ofis pon pakai selipar jugak sebab die tinggal heels kat ofis.

tetapi selipar yang diseret nye tu sebelah laen sebelah lain. die kate la, tertukar dalam kereta... hahahahaha...nasib baik dalam kereta bukan dari rumah. tak ke memalukan kalo dari rumah. sume orang dalam lift confirm nampak selipar ko pakai yatie.

3 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

Hihik.. kira oraitt gak selipar camtu. Lagipun trend skrg mmg selipar tak sama colour. I ada satu warna pink & purple - very nice one :)

MYRAspberry said...

warna nak dekat2 sama tu ok lagi... ni pink biru jauh betol beza kaler tu..

Anonymous said...

hoiii! hahahahahhahaha sial!!
camane nak hilangkan penyakit blur aku neh?