April 22, 2010

Papa turns 49 today...


i sent an sms sounds to papa sounds "Papa! Happy Bithday...."

then he replied, "TQ. nak celebrate ni. nak join balik la...."

omg. i wish i can be by my family side right now. but i tak boleh. kena kerja. takde cuti. nak balik weekend pon macam rugi sebab dua hari je. :(

dah dua bulan lebih dah tak balik Ipoh jumpa family. i do miss them very much. yes i do. sape yang tak rindu family woi!!! even dari form 1 aku start berjauhan dengan family dok asrama semua, but family comes first.

tapi harini, aku terlambat wish. dah sampai ofis baru wish sebab tertengok calendar.bukan macam tahun lepas. pukul 12 dah wish...

eh tapi kan...sekarang ni rasa macam nak balik ipoh harini jugak!!!!!!!! grrr.....homesick. enough said.

2 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

balikkkkkkk..... family 1'st k.. :D... thn depan x dpt nk celebrate bday papa yg ke 40-an lagi.. hehehe

$ue @nim said...
This comment has been removed by the author.