November 1, 2010

im so in love with November


Dear All,

Please kindly noted that November is my birthday months. Next monday to be exact. And i am truly, deeply in love with November.




eh eh...apasal gambar sapu2 sampah nih??? dah ini je jumpe bila aku gugel gugel. so hantam saja la... bole jugak bawak maksud gali2 celah daun2 tu carik hadiah besday dari korang... muahahaha...gila tak malu buat hal kat belog sendiri...

memang aku desperate gila nak hadiah.. dah lama tak rasa macam time kecik2 dulu buat party hari jadi then dapat hadiah sangat la banyaaaakkkkkkkkkk.. oh how i miss that moment. gambar dengan hadiah banyak2 pon still ada. tapi album tu kat rumah la pulaakkk... nnt balik Ipoh aku scan hokey. tapi kalo dah muda remaja dewasa ni mesti rasa dia tak sama kan if aku buat birthday party... :LOL:


8 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

i like NOVEMBER toooo...

lAl said...

:D

MYRAspberry said...

sue: yeay! best kann november... hehe

hilal: ;)

$ue @nim said...

ops!!! jgn lupe 5november.. nantikan ye... hahahaha.... siap ramai2 cuti nk celebrate lagi tuh..
oh!!! lupe nk bgtau... maklang dtg kl start esok smpi 5hb... bwk budak2 skolah lawatan..dia dok kat asrama skolah ape tah.. kat ngan pudu...

MYRAspberry said...

ohhh memang dinantikan pon... sebabnya ada family day kat PD nnt 5hb ni... hehehehe...

$ue @nim said...

igt PD... igt la bday maksu... hehehe... da.... nk mintak tlg belikan maksu foot patch ngan kwn da la.. saje je nk try.... ramai ygkata bagus guna alah nih... :D

MYRAspberry said...

ok la jugak benda ni... tp da pakai tak trun2 pon lgi warna dia..still hitam..nmpak sangat banyak toksin.. hehehe...
maksu nak berapa keping?? aritu da beli 10 keping,bole pakai 5 kali la...sekeping RM1.50.

nak anta rumah maksu terus ke cmne? ke nk anta ofis ke..

$ue @nim said...

kalu da 5x pakai x ilang lagi itam tu, maksu lagiii la kan... hehehe... nk kena beli byk la... sbb 2 org pakai... 4 kaki.. kalu gtu, da beli 30kpg la... nnt soh dia pos ke opis maksu la.. sng skit..kalu pos ke umah, xde org nk amik nnt... da dahulukan duit da dl.. nnt maksu bank in ke akaun da.. x pn, maksu bg time nk blk kg nnt ker...

nnt maksu sms alamat opis maksu...