November 4, 2010

Klebang Original Coconut Shake!


terbaik woookkk!!!! ahahahahahah ko tengok je la orang sikit punya ramai kat kedai ni... padahal jual coconut shake je... aku tak pernah try, si BF la ni bawak aku pegi Melaka, siap lepas lunch ada dessert lagi...


lama ok dekat 20 minit aku tunggu dia pegi beli... ramai orang katakan.. tepi jalan memang penuh kereta dok berenti sebab nak beli benda alah ni... ada sorang cino tu, si BF cakap dia beli sampai 20 bungkus... ko boleh bayangkan tak macam mana tahap kesedapan dia???


20 minit berlalu coconut shake dah sampai dalam kereta.... special lagi siap tambah eskrem vanila... dah la aku dok sakit tekak batuk khong khong khong kan... lagi minum ais di kala tengahari panas mencanak tu. terbaik ah rasa dia...


over ok model ni siap pejam2 mata konon2 feeling bagai...


ini lah kejadian selepas 5 6 7 minit aku rasa.... sekejapan je berdesup tinggal sikit... srot sret sedut... sedaaaaaaapppppppp gila ok... rasa macam nak pegi Melaka lagi minum ni... time ni orang jual ni kat Pantai Klebang. kat sini la aku nampak kuda then terus terjerit nak naik kuda. and kena sound ngan si BF tanya "taknak naik babi ke?" bahahahahahaha....

lepas minum ni, dengan kesakitan ketekakan, kebatokan lagi, malam nya terus batuk sakit2 dada. rasakan! ke klinik aku malam tu. sakit dada batok nak nafas susah... dapat je ubat, nyaman aman damai aku tido.


5 LoveLoLLipop:

aisyah said...

port aku bila balik melaka ni. dia bukak dari 12tghari smpi 6ptg je. setiap hari untuk riban riban weh. masyuk tokey dia. bleh ah ko ngurat anak dia.

MYRAspberry said...

kan... mesti riban2 nye nih... ramai gile orang.. ni yg aku rasa nak dok melaka minum benda ni hari2... tp tak tahan la plak melaka panas sgt.. huhu

MisZ DeAnNa said...

hiks..

ai yg dok melaka x penah try lagi..

tiap kali nk try, tgk orng berator pnye panjang..

x sanggop..

hukhuk

MYRAspberry said...

u shud try!!!!!!

i br sekali pon rasa nak lagi.. not nak lagi.. its like nak lagi berjuta2 kali!!!!!!!!!!!!!

MisZ DeAnNa said...

wah mcm tu skali eh..

mmg nak kene try ni..

hihi