November 1, 2010

summary weekend yang pendekkk...


testing testing... eeerrrrrhmmmm errrhhhhmmm! sakit tekak ok.. takleh banyak cakap. cakap pon kena selow2 je... ala2 lemah gemalai gitu. tu yang kena testing2 tu...

weekend memang tak pernah cukup bagi orang yang keje *terutamanya*. pendek sangat. tup tup dah hari isnin balik... kalo ada activity, memang jadi lagi pendek... ye la kan, membusy dengan activity la katakannn....

Friday nite memang takde buat apa2. letih balik keja plus keadaan kesihatan yg tak mengizinkan... tekak sakit hamat tapi tetap jugak ku hentam nasi lemak jpj pedas2 tu. batuk pon ala2 gatal tekak je. tapi seksa ooo, sebab dia takleh lepas abes2 macam yang batok koh koh koh gitu.. tido pon awal, bangun pon awal sebab rasa overdose tido 12 jam okeeee...

Sabtu, spend the whole day dekat rumah. buat kerja rumah macam biasa. basuh baju, sidai, kemas bilik. dannn tengok tv. ingatkan nak luch kat luar pon tak jadi sebab malasss sangat. so masak yang simple2 aja.. maka tercipta la meggi goreng ku!

malam baru keluar pegi lepak dekat McD yang kuidam2kan. mengidam nak sangat makan ayam goreng, tapi bila sampai sana terus tukar blackpepper chic mcdeluxe yang ala-ala sedap tu je. takde la sedap mana ponnnn....

dan dalam pada sakit2 tekak tu, bole pegi melalak deat karaoke ye rakan2 semua.. mula2 tahan pilih lagu yg slow2 je... sampai satu tahap, gua tak tahan la beb! melalak juga jerit2 akhirnya. yang penting teran habis2an... sehingga lah aku rasa malam tu nak tido tekak jadi macam darah2 ala2 melecet gitu... tapi tetap tido nyenyakkk...

dah la balik karok pukul 3 pagi dah. tido dalam 4 jam je dah kena bangun pagi.... si BF ajak pegi Melaka yaw! hahahahahaha... bukan jalan2 pon, pegi setelkan keje2 pindah randah anta barang sebab he will be officially pindah ke KL. weehuu!!! gembira disitu. actually lama dah tau tapi baru nak tulis kat sini...

oh.. melaka punya cerita sambung entry lain la ye... sebab bergambar bagai. tengok dalam aku dok pikir nak tulis pendek2, dah terngomel panjang2 ha... summary apa nya nih, dah macam karangan PMR dah panjang dia aku rasa.



0 LoveLoLLipop: