November 28, 2010

kubur


Thought of kuburkan saja blog ni sebab penyakit M makin melampau2 sekarang. tapi bila dah dok sorang2 kat rumah, rasa bosan, tengok balik blog ni. byk jugak cerita yang aku ceritakan kat dalam ni. more or less macan diari tak diari sangat la... macam kesian pulak sebab dulu rajin sekarang malas. so pikir2 balik buang masa je dulu start tulis2 ni.

will continue writing here. tapi tak tau berapa lama bole tahan penyakit M ni. kalo makin teruk, terkubur la. kalo makin elok, means aku akan terus conteng2 kat blog sendiri.

actually, banyak benda nak update. tpi MALAS. picture bukti semua ada. tapi MALAS.

enough said.


0 LoveLoLLipop: