June 27, 2012

HR office aku ni baik jugak kan... *TDDMKA*

Camni alkisah nye....
Division aku nak buat/organize training bagi kat sales team.
Untuk tambah product knowledge diorang la...
Kitorang ada request nak buat pukul 430pm.
Which means before office hour habes la kan...
Office hour kitorang smpai 530pm...

Bole tak HR x bagi.
Dengan alasan kacau working hour.
Kacau sales team. Nnt takde sales masuk.
Company rugi bla bla bla...

Taknak la start training lambat sangat kan sbb nanti confirm abes lambat drag2 smpai maghrib semua.

Tapi tapi tapi... Yang nak jadi amukan skrang ni...
Bole pulak baru kejap je tadi ni, kejap je tadi, dalam 450pm macam tu...
Diorang si cino2 yg ala2 xnak bagi company rugi ni dok kat pantry celebrate birthday...

Boleeeeee pulakkk kannnnn!!!!!
Geram plak kan.. Sbb yang training nanti aku terlibat.
Confirm2 la aku xnak balik lambat.
Dah tu celebrate birthday bagai x ajak aku pun makan kek.
Tu je sebab amukan. Bahahahahahahah....
*Pang sedas*




Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

0 LoveLoLLipop: