June 27, 2012

Pre-Wedding (1)


teeheeee..... nak post2 dulu gambar2 time pre-wedding and wedding.
nanti kang lagi lama simpan, lagi basi...

so mula2 kena la tengok gambar2 pre-wedding.
taken by Ray officemate and Kent.
dia saje2 nak amek gambar, so layankan aje.
free katanya. rembat je la...
Location: Templer Park, Rawang.


awal gila kot gerak datang sini. around 8ish dah sampai sini...
si Ray la puteri lilin sangat tak nak panas2...
jenuh la pukul 6 pagi dah kena make-up tebal2 kan...
i mean tebal sikit dari hari2 biasa la... nak ambil gambar plak...



sampai la aprt dah hujung2 sikit Ray & Kent (his friend) suruh masuk dalam air.
nasib memang standby bawak baju spare tuala semua..
tapi gigl jugak la. air terjun kan.


time atas ni memang gigil gila dah. control je tu senyum....

gambar from this photoshoot jugak we olls guna untuk buat bunting kawen.
banner pakai gambar lain. itu next entry ye....



kalo large view nampak ni double chin..

next entry: Pre-Wedding Part 2




0 LoveLoLLipop: