June 28, 2012

Pre-Wedding (2)


dah ada pre-wedding 1, mesti ada pre-wedding 2 kan....
yang part 1 tu bukan dari official photographer.
yg part 2 ni baru betul dari OP.
so gambar dari OP haruslah lagi menarik tertarik kau memang da bomb!

walaupun macam dah 5 bulan lepas kan, tapi totap lah nak tempek kat blog kan.
maklumlah mood berblogging baru nak sampai.


layan gambar je aci tak?



rasa2 korang perasan tak location ni kat mane?
ade yg dah biasa ngan pohotgraphy ni mesti dah tau.
Location: Pullman Putrajaya and sekitart2 Putrajaya....

carik yang dekat2 and senang2 je tempat nye...
sebab time ni tak kawen pun lagi... 2 weeks before nikah kot rasanya.

somewhere in January jugak...



romantik tak romantik tak???? *muntah*
time ni nak eksyen2 pun ala2 segan sikit kan...


dah takleh letak banyak2 sangat...
kang readers yang termuntak terberak depan pc kang. *eh ada readers ke?*






0 LoveLoLLipop: