August 6, 2012

Flannel!!!


dah beli flannel untuk my baby!!!


tengok colour pun korang dah dapat teka gender baby kan???

ni beli last week kat Jakel KL. pegi tempat sesak tu semata2 nak pegi jakel je.
ni rm5.80 semeter. tengok kat nagoya rm5.50 tapi choice tak banyak. 
tu pun pegi nagoya kat kajang je.

then after jakel trus balik cepat2 sebab nak trus balik ipoh.
bawak sekali flannel ni balik ipoh sebab nak suroh mama jahit tepi.
then siap! dah boleh buat receiving blanket.

fyi, ni barang untuk baby pertama aku beli.




0 LoveLoLLipop: