December 30, 2009

aboy + nana's wedding

ni la sambungan kisah fiting tak fittin tu...saje je nak kasi gempak kan...dah tu sume excited plak nak tau..ada yg cakap aku tunang la, kurus la... tapi takde maknanya sume tu. sume adalah salah belaka... hehe
kisahnye Aboy n Nana kawen. Aboy ni kawan baik si BF. so aku pon dah kenal lame dengan diorang ni, jadi aku pon terjebak sekali. Kami (me & si BF) jadi pengapit diorang ni time rumah belah lelaki. Kawen nye dekat kajang je.
same kan baju ai dengan si BF?? inner tu baju aku sendiri. yg luar tu la baju sewa. bukan aku yang sewa, tapi mak si Aboy ni. baju aku yang luar tu hitam, so macam tak kena la pulak kan, so dia carikan yang lain la..
tibe tibe rasa nak kawen!!! alangkah bahagianya aku tengok mereka mereka ini.

just a simple me~

time berarak tu dah la panas gile nak mati. memang stock panas terik la wa cakap lu... tapi nasib baik kami ada payung and kipas.. haha bukan nak kipas pengantin kan, kipas diri sendiri lagi best oo..

ni time bersanding kat pelamin rumah aboy ni la...wedding buat dekat rumah je sebab rumah aboy ni depan padang.. so memang khemah makan sume dekat padang la... pelamin je buat kat depan rumah sebab takut hujan, tapi tak hujan pon.. kirenye sediakan payung sebelum hujan la kan if anything happen.
time ni aku rasa macam terkencing dah dalam kain tu. hahahaha.... bukan apa, just terlalu berpeluh kot. even ada kipas pon macam tak rasa je... dah lama2 ok la sikit. tengok la si BF macam pendek je kan..sebabnye die berdiri kat bawah pelamin. tak muat nak naik. aku je muat naik atas pelamin tu, so itu pasal la aku nampak tinggi je kan.


di samping jadi pengapit, lepas makan kami kena ikot si pengantin ni ke hulur ke hilir sebab tolong pegang bekas gift untuk kawan2 pengantin. tu yang bakul biru aku bawak tu la... nampak tak kat jari tu ada span??? tu span muka nak touch up muka nana la takut peluh2 bedak ilang ke kan... haish! kalah mak andam tugas ni ok. berapa tugas in one tah kan..



syoknya tengok depa ni... petang2 sikit diorang tukar pakai gown... ade acara potong2 kek suap2 manja2 gitu... lepas tu diornag belah pegi hutan mana tah amek2 gambar photoshoot la kan... kami tak ikot dok bawah khemah je tunggu diorang balik.


me with raja sehari... aku ni kira ratu separuh ari je la.. takdok kat kerusi pengantin kan, dok sebelah je jadi pengapit. tapi betol ke orang kata, kalo selalu jadi pengapit kawen lambat?? huhu...



bile lak ek turn aku ngan si BF? korang agak2 bile??

0 LoveLoLLipop: