December 15, 2009

tak fitting punya pasal...

last weekend adalah minggu yang teramat memenatkan... i dont want to tell you anything bout it lagi ok until gambar dapat ditransfer dan ditayang dalam ini blog...

tapi aku akan bagi la hint sket2 dulu biar korang tertanya2...hahaha.. bole?

baju tak fitting. damn! then bile aku pakai pada hari kejadian, baju adalah sangat besar ok...besar as besar la.. tak fit elok. memang la muat, tapi tak berapa nak cantik la sebab tak ngam elok kan.. u know what i mean kan... memang la baju tu muat, tapi kalo korang pon mesti tak berapa selesa n suka dengan baju yg tak ngam betol2 kan...

so i bet nanti gambar mesti tak berapa cantik... :(

seharian last weekend sabtu ahad penat kesana ke mari.. sediakan itu ini... seharian berpanas dengan baju nye. haish... penat2 panas2... dan hari ahad tu terus aku tup! tido pukul 9 ko.. punye la penat nak kate tu kan...

so dapat hint2 yg aku bg??? jeng jeng jeng....

3 LoveLoLLipop:

ViviFashion said...

Cheap Geo Lens! Guarantee cheaper than the rest!!!

Azzah Nazihah said...

kak mira tunang eh??!!!

Batt Mann said...

i think i can guess what u mean..hehe.. somebody lose weight already :D yeay!