December 31, 2009

bubye 2009 & nenek ku yang rock!

2009 banyak kenangan bagi aku... biar la itu sume jadi kenangan kat aku je...terasa malas nak buat summary macam last year aku buat. cukup la weekly daily aku update cerita kat sini, itu adalah half dari kenangan aku. tak sume bende boleh diceritakan kat sini kan??

tapi yang penting, 2009 banyak mengajar aku menjadi more matured.. enough said. im happy n more motivated now.

plan tonite is PD. barbeque there with my favourite friends. but bukan lovely tunics kawan2 masa skolah. oh how i miss them so much.. mmg susah nak gather sebab sume laen2 tempat. even if we all lame tak jumpe and tak contact, we all still each others bestfriend. we know who we are. you know who you are girls.

nenek is here at Babu's (makcik) place. but baru sekarang aku tau... dah almost sebulan kot nenek kat sini. and she'll be back to Sabah this Sunday.
macamane aku nak pegi jumpe die.. lepak2 dengan die..?? tomorrow kena datang ofis kerja, sabtu ahad pulak pergi Ipoh outstation. memang tak sempat la... i miss her so much ok. she is the rockest nenek i ever had!

1 LoveLoLLipop:

ChiLaBaey's said...

Selamat Tahun Baru 2010, semoga azam tahun baru ni akan sukses hendaknye.... Apa2 pun senyum selalu macam selalu.... :)