December 29, 2009

<-----


korang ade nampak tak status kat tepi ni???

<----------

kiri atas sekali....tgk ar ape aku tulis...huhu...the new year kene kerja oo... tak cuti... outstation lagi pulak tu... tapi kene outstaion kat Ipoh! my hometown!!! yeehuu...sooka sooka... tapi yang tak dapat cuti new year tu tak tahan tu....

if im not mistaken la kan, ari Jemaat ni kena kerja wui...confirm aku countdown atas katil je malam tu... all my friends dah plan nak g celebrate new year kat P.D. rent a house, then BBQ tepi pantai. best kan?? mintak2 la aku dapat join.

the next week nye pulak kene gi Singapore lagi untuk kursus pulak. kenapa lagi?? hehehe...aritu aku dah pegi last weekend, holiday sane, tapi tak cite lagi kat sini. later aku cite k.. banyak mende tertunggak sejak aku dah lame tak update blog selalu. so i hope skarang ni makin rajin la aku update balik. :)

haaa...back to the story, aku kne anta kursus kat Singapore for a week. not alone, tapi berdua. ade sorang budak divison aku jugak Yatie namenye. haha....gilo skema kann. fully sponsored pulak tu kan.. harus la aku bawak duit untuk shopping saje... and akan merendek dengan puasnye kat sana. aritu time holiday tak puas la 2 hari je..kali ni seminggu, muntah kau kat sane mira oi.


0 LoveLoLLipop: