December 28, 2009

Christmas Party


lupakan kejap kisah fitting tak fitting tu. kite skip cite len kejap ok??

first time ni mak cite pasal ofis.. hehe.

I*A hot chick... (Indus+rial @utomation)

party?? no no no! ini bukan party huha huha kat club or seangkatan dengannye ye... ini party dekat saya punya ofis. its more on celebration la, bukan party sangat pon... just makan2, main games, ang ada exchange gift.. percaya atau tak?? aku dapat 3 gifts ok... murah rezeki... hahahaha

dalam seramai2 staff at my ofis tu, hanya 2 orang je yang celebrate Christmas.. sorang pompuan, sorang laki... makanan ari tu was super sedap kot... gile banyak, tapi nak melantak banyak2 malu plak...

ade ayam rendang, lemon chicken, butter prawn yg super sedap, brocoli, fillet, cuppies, jelly, pudding, ABC, and so many more!!! butter prawn yg sangat heaven bagi aku... yg lain biasa biasa sajo..

ABC pun teramat2 la membekukan.. sejuk gilos!

haaa....ni time main musical paper tau.. die macam music chair la...pusing2 kertas tu then bile music stop, melompat sume naik atas kertas. tak kire la satu kertas tu 4 orang ke sorang ke, yang penting kaki 2 2 mesti ada atas kertas. siap main tolak2 lagi tau. yg berbadan besar sikit memang sungguh tidak aci. :P

abes ade aksi peluk memeluk kot.


kertas surat khabo pon lunyai abes kene belasah. setiap kali music stop, setiap tu jugak kne tukar paper baru. dah name pon yang pjak tu manusia ganas2 belaka, confirm koyak!

haaa..yg aku cakap dapat adiah 3 tadi tu, satu adalah from exchange gift, satu lagi aku menang musical paper games, and satu lagi cabutan bertuah. cabutan bertuah tu den dapek MP3 player ok.. terkezut mak. sedangkan adiah yg aku dapat tu plg kecik ok.. mula2 mcm rasa xde r bertuah sangat pon, tapi bile bukak je, tgk2 MP3, terus rasa macam bertuah gile. wahahaha.... mata duitan!


oh btw, yg berdiri kanan sekali tu la boss aku. i mean my division punya boss la. ada lagi laen2 punya boss besar, tp diorang tak join pon. setakat join makan, then blah. boss aku ni gila sporting!

me loike!


0 LoveLoLLipop: