October 29, 2010

october disease..


i hate october. tak tau kenapa... tapi rasa nak benci2 je bulan october ni... kalo dia adalah objek, dah gigit2 koyak2 dah rasanya... oh! mungkin tu la kot orang kata tragedy october kot.

yatie kata itu memang october disease. betol ke eh???
time ni la nak bergaduh besar2an dgn si BF.
time ni la nak emo lebih2. time ni la rasa nak brenti kerja.
time ni la rasa nak balik kampung tuai padi je.

bole macam tu?

salah satu sebab lagi i hate october sebab ada 5 minggu. damn! panjang ok. dah la gaji kena potong sebab unpaid leave raya aritu. belum setahun so takde la annual leave kan. nak harung 5 minggu pulak. memang hazab!

life must go on... october pon dah nak habes kan... next monday dah November. month i love the most. sebab bulan birthday ku!!!

btw, i need a rest i think. mentally rest. kerja kerja bosan jugak. so i choose pantai.


mari Lovely Tunics kita pergi pantai nak???

0 LoveLoLLipop: