April 19, 2011

Fyz Kawen

entry semalam tu nampak sangat macam nak tak nak je cerita kan???

hahaha lantak la... janji acik buat entri. asal ade dari takde. ok last SUN-ny-DAY we lovely tunics ada attend wedding schoolmate kitorang time mrsm dulu. so Te and Tiqah adalah tido kat rumah aku. tu pun dekat pukul 12 malam baru amek diorang.. kesian diorang haaa tunggu punya lama. sorry. aku pegi rumah Watie at Balakong nun...makan makan maaa....


tapi kitorang ni bila dah dasar berjumpa, harus la tido lambat. pukul 4 pagi baru tido. masing2 dok cerita gosip sana sini. end up bangun pagi malas2 je.


amek Ila and terus shoot pegi rumah Ja. semua yang di plan mengikut jadual. keluar rumah pukul 11, sampai rumah Ja 12.15pm. ngam ngam soi je sampai rumah pengantin pun time lunch. dah memang kebuloq tahan gaban dah.. dengan sesat barat nye.... wedding was held at Tropical Bungalow @ K.Kemun!ng sana nun. map kad kawen adalah sangat senang di baca. me loike!


sampai2 belum makan lagi dah amek gambar dulu... that's 0yama. schoolmate jugak. photographer adalah Ijat, juga ex-mrsm pdrm. sapa2 kawan sekolah aku kenal la kot.. theme adalah purple... so im in black kebaya n purple-green-pink sarung. kira ikot tema la... saje je suka suka kan.... time kitorang tengah makan, pengantin dok berarak masuk. elok je habis makan diorang still bersanding. so sempat la tengok.



then tak de pun nak amek gambar time kat pelamin tu, sebab macam ramai orang kan. takkan tiba2 kitorang nak sibuk2 naik pelamin jugak. so amek gambar kat meja pengantin je la. she's beautiful kan???


seri pengantin katanya.....


and then sempat la jugak ex-schoolmate yang datang. tak ramai sangat... ini je yang jumpa pun...gambar sikit punya banyak aku rasa. ni pun dari camera Oyama n Hilal kot... tah la tak ingat dah curi kat sapa... hehe...



balik tu adalah sangat penat kot.... drive sana sini, sembang gelak sana sini. imagine malam tu aku tido pukul 8 malam.... amek kau 10 jam tido until 6.00am. itu pun bangun sendiri sebab dah tercukup tido... but i had a balst with my girls. forever and ever.



1 LoveLoLLipop:

lAl said...

hohoho...gitu ceritanya..hohoho