April 26, 2011

Pening vs Cuti Lamaaaaa...

kepala pening sangat... sebab pagi tadi minum white coffee baru... opismate bagi try. sekali kau pekat gila. pening ni. macam high semacam je pusing2 rasa... tangan pula dok macam terketar2 je macam tak cukup makan.

pls pls pls taknak sakit plsss.... hancur holiday mak kalo mak sakit hokay.


arini adalah last day keje... weewiittt...suka2! bukan sebab nak berhenti da.. sebab nak cuti seminggu... sampai la rabu depan. khamis depan tu pun cuti jugak. ngeh ngeh....


bukan nya selalu cuti lama2 gini... kasi la can la cuti lama2... since last year takde g holiday pun, kasi la tahun ni holiday travel lama2 sikit ye dak??


esok calling time is at 12.45 pm... flight pukul 2.45 pm. international flight kene 2 hours before kan check-in... nak jugak bagitau international. padahal sebelah2 je.... bukan jauh pun... hihi


accomodation - checked and paid!

transportation kat sana - checked! n tak bayar lagi.


tapiiiii....


duit pun tak tukar habis lagi...

baju tak packing lagi, baru dok pilih2 je...

camera tak fully charge lagi...

laptop rosak so takleh update lagu dalam mp3.

*aku masih pakai mp3 dikala korang sume guna ipod shuffle* tsk tsk...

kasut nak cari kasut baru pun tak cari2 lagi... hoho...


banyak nye keje tak siap lagi.... adehhh...


tengok la nnt kalo rajin aku buat live update dari sana ok... roaming mahal nak mampuih! tak kuasa nak roaming kot. cari wifi je sudah... itu pun kalo rajin la ok.. KALAU.



2 LoveLoLLipop:

NorizzatiShahren said...

njoy dear!

buang la word verification kt bwh ni! kalo ko x buang ak xnak komen dah! hahahahaha

MYRAspberry said...

hahahaha rasanya aritu dah buang, tetiba muncul balik kottttt.....