April 18, 2011

Pian's...


dia punya birhtday adalah last week hari khamis... his wife buatkan suprise party utk die. and ajak la kitorang kitorang untuk menghabiskan segala makanan yang ada...


katanya start pukul 9, tapi 9.05malam aku baru smpai pun tak start2 lagi. biasa la kan.... dlm 9.30 jugak la baru start p!an sampai... kitorang sume bergelap kot dalam rumah.. buat2 macam takdo orang. dia masuk je rumah ngan wife die baru kitorang "suprise"!!!!


dan sesi menyanyi2 pun dimulakan....


lepas sesi nyanyi dan tiup tiup lilin, harusla sesi makan2... walaupun aku dah kenyang, tetap jugak jamah sikit. nnt tuan rumah terasa pulak...


ada sate, kek, cheese tart, KFC, n bihun goreng. ok la. jemputan pun dalam 10 orang je.




gambar2 kanak2 je la eh letak. sebab kalo nk letak yg makcik2 pakcik2 ni tak muat plak banyak sangat. so kanak2 3 orang je, sikit. hehe...


ini la mummy si Isya yang dok cite2 tu. tu pun baby die. asik si Isya bam bam tu...



last but not least, group picca! by topet the phoYographer. bahahahahaha....


haaa...time datang sini la yang aku langgar tiang lampu tu... hehe...nasib baik tak kemek banyak ok kete yaya ku... ;)




0 LoveLoLLipop: