April 15, 2011

This is the veru first time in my life...

nak tau apa???


aku langgar tiang lampu daaa...


citenye macam ni. semalam my friend Mira buat suprise birthday utk suami die P!an. ala ingat tak p1an yang patah paha accident aritu... ada buat entry. nak tengok pi sini....


die cakap pukul 9. time tu aku sampai bawah rumah die pun dah pukul 9. so kelam kabut la nak parking kereta. buat side parking. memang luas kawasan die. bajet kiri kanan pun dah ok.


disebabkan nak cepat, pandang cermin pandang belakang je. sebab aku yakin belah kanan aku memang ngam2 dah ngan divider tepi tu... last2 pandang belakang punya pandang, baaaannngggg!!!!!


kuat lak tu bunyi die... serius dalam hati "ah sudah! mesti pecah kemek segala ni" parking lek lok, turun tengok ada calar and kemek sikit je. memang SIKIT je tau. tak tipu. fuuuhhhhh nasib baik.

0 LoveLoLLipop: