February 10, 2011

Forever My Girlsssss....


agak2 tau tak sapa tu MyGirls?? hahahaha konfem2 la LovelyTunics weyhh... kawan dari sejak jaman jaman cekolah itu...

last last week kitorang meet up.... berapa banyak last last la kan. maknanya betul la tu lama punya cerita. before CNY punya. Tqah from penang pon datang tau dengan susah payahnya... we did planned for Ja's suprise bday celebration. and it turned out well and we had a blast!

bayangkan ari Jumaat malam buat. siang dengan Ila and Te keja, nasib aku MC. dengan time tu jugak nak beli hadiah nye, beli kek nye, nak redah jammed g subang nye... hazaabbbb! nasib buat kat pool, tenang la sikit kan..

so just let the pic do the talking ok. ni pon malas nak letak banyak2... P&C! bahahahaha!









aku sakit mata makanya kena la pakai spek instead of contact lense. talking bout lense, aku dah serik nak pakai coloured lense. sebab macam tak sesuai je dengan mata aku yang agak sensitip ni. ok lepas ni back to lense biasa je la...

kitorang g karok la, chitchat la, dekat pukul 6 jugak la tido. and kami semua overnite kat rumah R0za!!! Ila je tak join sebab esok nya dia kena keje.. tak pe la atleast dia datang kan...




1 LoveLoLLipop:

NorizzatiShahren said...

i love u so much mira my girl!! hahahaha