February 1, 2011

Meet my new...




new bestfriend...SJP NYC!

ahahahaha.... dah lama wui dok intai2 bendalah ni, tapi tak terbeli2 pon... last weekend baru sempat menyambar selepas di hasut oleh Ila... dia tak hasut pon, aku yg beli sendiri. dia shopping banyak wa mana tahan ooo....

act aku rasa bau dia sama dengan J.Lo Live Luxe which aku pakai. saja nk brand lain tapi bau lebih kurang sama bole?

bau lain tak ngam la dengan badan aku. orang kata tak melekat la.. sebab ada jugak aku pakai siTunang bagi CK Euphoria, tapi dengan aku, aku rasa jadi busuk ok. bukan wangi. so memang 2 tahun dah berhabuk tang situ je botol perfume tu. separuh pon tak sampai lagi.

dah bau2 macam2 ni je yg ngam, baik beli kan. dari dok membazir beli yg lainm tapi tak guna watpo ye dak.


1 LoveLoLLipop:

Imran nyambek said...

gua pakai kemenyan je.giler sedeh