February 21, 2011

she is crying inside...


klik gambar utk tumbesaran.

ni dari fb adik aku. doktor apa macam ni cakap kat patient dia macam tu. tambah2 patient tu budak lg kot... n shes my sister, Angah. admitted kat icu AGAIN last wednesday sampai sabtu lepas.

mama called menangis cerita condition angah sebenar. aku pun turut menangis sama2... but the worst part is doktor dah bagitau angah her condition sebenar. dia budak remaja lagi. kitorang taknak dia putus harap. tambah2 dia SPM tahun ni. her exam result is getting better. nanti tak pasal2 sebab benda ni dia punya exam jadi teruk pulak.

please pray for her.

referring to picture above, aku tau she's crying inside.





2 LoveLoLLipop:

aisyah said...

hope she will be fine. insyaallah.

penawar yang terbaik untuk setiap penyakit adalah semangat yang kuat. bukan semangat adik ko je but semangat orang2 keliling dia jugak.

$ue @nim said...

uit... masuk lagi... abistu camne dia skang ni... beransur baik ke