February 9, 2011

Anak Hari Wilayah....


senang kan if sapa2 lahir time2 cuti umum ni... dah sah2 sambut birthday time cuti kan... tak yah pikir2 nak amek cuti nak celebrate birthday anak bagai...

macam kawan aku sorang ni la... muda setahun dari aku. but anak dah setahun uuuiiii.... best kan muda2 dah ada anak.. bole nanti jadi mummy rock! so kami yang cuti ni dijemput la pegi birthday party puteri sulung m!ra&p!an... ingat tak yang bapak nya aku cerita accidenmt aritu tu... kalo tak ingat meh terjah entry ini....


so kami ke Jusco dulu sebab nak beli present.. memang takde standby ape pon kat rumah.. terpaksa la menapak jugak sesak2 kat Jusco nun... ramai betol orang ok... blurrr plak tu nak beli hadiah apa... siap twit twit lagi tanya orang2 kan...


last2 beli mainan budak2.. yang tak bahaya la kan... nak cakap macamana pon aku tak tau sebab aku tak belek sangat adiah tu... mr.fiance yang rembat. wa bawak pegi wrap je...


see the cake... very deerrrr princess youuuu!


the birthday girl yang masam tak berapa nak ada mood sebab demam campak... merah2 badan dia... tapi tetap sukaaaaa ok dapat hadiah2 ni... laju je capai bila nampak hadiah.


suzi-me-watie

baby yang aku dukung tu anak si Watie... ada pulak makcik sorang tu cakap anak aku time aku dok susukan dia. i mean, bagi dia minum susu botol la... bukannya breastfeeding. :LOL: hahahahaha ok aku tau tak kelakar... nak bf pon takde susu kottt weyh!

makanan semua adalah masak sendiri.. gigih betul mak mira ni masak tau.. ada laksa, mee kerang, kuih muih tradisional, kek, puding, agar2 dan seangkatan dengannya laaa.... tapi Donut mira buat adalah terbaik la wa cakap lu!


di akhiri dengan gambar kami berempat... seluar pink tu tuan rumah ye... lepas tu blur nak kemana.. sebab nak balik rumah balik, macam bosan sebab cuti kan takde buat ape2... so kami which is me, mrfiance, suzi, watie n hubs pegi jusc0 LAGI! okthxbye... dah ratu jusc0 dah rasanya....





0 LoveLoLLipop: