February 2, 2011

Ulangan Konsert Lawak..

memang tak de lagi kot ulangan2 bagai ni... tak nampak pon iklan2 kat tv...

tapi.... tapi kannn.... berkenaan entry aku pasal konsert lawak yang best gilak tu, ada orang tinggal komen and bagi link mana nak download videao konsert lawak.... so sila la korang korang refer ke link ni.

http://zulmovie.blogspot.com/2011/01/konsert-lawak-2011-astro-warna-avi.html



tuan empunya blog ni yang komen kat entry kelmarin tu. so aku pun saja je la buat entry ni sebab mesti korang tak perasan komen komen pasal link tu kan....

mari2 menghiburkan diri dengan konsert lawak yang aku rasa memang betol2 lawak tu. ;)

0 LoveLoLLipop: