November 10, 2008

karaoke...

.
ari ahad...9 nov...

nothing much...
mcm hang out weekend je...
we (me & my BF) had lunch together with Muna & Zaty at si BF place...
kenyang gile ok... byk plak lauk2 nye... :)
bab2 makan nih mmg aku suke...
then bleyh plak aku tetido lepas tgk melodi.. hahaha...
gemok gile kan??!! pas mkn tido...
then dlm 2.45pm si BF kejut aku bgn tido sbb die suh g luar sembang2 ng Topet..
sbb nye si BF tgh mandi time tu... terjerit2 panggil aku... kaco la ko!!!
aku ng mamai2 nye g la living room sembang2 ng Topet...


pas borak2, aku kemas2 barang aku sbb aku nk blk UKM dah...
dah name pon ari ahad kan...
so kne blk UKM ar sbb esok tu BF ku yg terchenta ni pon nk keje dah kan...
so xkan la aku nk melepak sorang2 kat umah die ngadap muke kucing2 n muke mak die je...
mcm segan gak la even aku dah rapat ng his mom tu...


n then around 4pm cmtu Muna & Zaty dtg blk to our place... diorg smbung sembang lg...
then bincang2 nk watpe, sume ckp lepak BB je ar..
nak lepak mane lg kan kat kl nih..
pikir punye pikir, mule2 ingt nk g shopping2 je n jalan2 kat Pavillion...
n tgk pakcik Jebon nye muveee...
tp aku nk shopping pon x berapa masyuk kan, so mcm xde mood sgt la...
si Zaty sorg je yg berduit byk ha...
so kitorang wat pilihan antara muvee n karaoke je..
then we decided to go to Karaoke at Imbi...
berbagai2 mknn dan minuman di bawa masuk..
KFC feveretku pon ade...
hahahahaha...makan lagi....
mira mira, macamane la ko x naek berat badan ko skrg...
BF ko sumbat2 ng makanan...hehehe...
tu la kadang2 org ckp kalo hepi, ati senang, berat pon naek kan...
itu la aku...sebijik camtu...
last2 end up dok kat karaoke smpai kul 9 lebeyh2...
sampai sakit tekak2 aku melalak...
mcm2 lagu aku bedal... tp, sistem baru kat Imbi tu macam F**k gak...
kejap2 ade je lagu yg x appear.. x pon keluar mcm cd calar la..
haish.... x suke.. potong stim je!


lagu2 FEVERET yg wajib dinyanyikan:
my mr.handsome: I DONT WANNA MISS A THING
me: MENGAPA & TAK ADA LOGIKA


walaupun aku x de la power sgt nk melalak nih...tp aku nk gak nyanyi lagu Mengapa yg tggi gile note die tu....
hahaha...aku melalak, sore aku, korang peduli ape kan..??




thanx to all my sayangssss yg menghabiskan masa bersamaku di hari2 terakhirku di KL sebelum aku blk ke bangi...:)
=Mr.Handsome
=Topet
=Yuna
=Zaty
=Muna

0 LoveLoLLipop: