November 10, 2008

My Day

SABTU - 8 NOV
.
.
.
hari ni hari jadi aku... a.k.a hari lahir aku la kan.. aku x taw plak bile aku jd.. hehehe... so sume org bersikap baik dgn aku.. xde yg nk buli2 aku or bahan2 aku... best plak rase.. hehehe... n bleh kate mcm sume yg aku jumpe mcm blanje aku la kan.. :) sume sbb alasan aku ni 'birthday gurl'... kalo camtu hari2 aku nk jd birthday gurl.. senang idop...

dalam around pukul 1 mcm tu aku keluar lunch dgn my Mr.Handsome n Muna...
sambil si BF tu borak2 ng Muna, aku plak menggunakan gift yg hotlink bg tu.. hehe..call free!!! aku call ramai2 org...cakap2 sampai lebam..:)
then pastu blk umah si BF jap bagi makan kucing.. mak die baru je kuar ng kakak die..n mak die terlupe nk bg makan, so kitorg la kne bg makan...
FYI, the kitten dah grow up n jadi sgt2 comel ok!! bulu die kembang.. mane dapat baka ni pon aku x tau la... dah tu colour die siap mcm pakai stokin lagi... sho chomeyl!!!

went to BB n waited for Genuk... got bday present from him...
A limited edition Coffee Bean stuff... so cool man... ala, mende nye mcm straw, tp besar...
macam mende2 yg ade kat 'Room' tu... Room ke eh name kedai tu??
ye kot..ade kat KLCC kot kedai tu.. x ingt dah...
pastu around 6.00pm we ols g jumpe Muna and Zaty kat Time Square...
si Zaty tu shopping2 plak...tension ok tgk org shopping aku x shopping..
aku dah la tgh broke gile time nih.. hesh...sabar je la...
then g dinner.. sponsored by Muna....thanx Muna!
mlmnye plak kitorg ke Centro for xaxau!
it was great wlpn sesak gile n panas gile!


jemaah2 yg hadir : Mr.Handsome, Topet, Muna, Oja, Zaty, Bibik, Ata, Mel, Wan, Ekin, Wak & Boy.

LOVES, HUGS, & KISSES.

0 LoveLoLLipop: