November 23, 2008

handphone ku...!

.
.
FYI, handphone N77 aku ilang.... adoiyai...
handphone ilang lagi...
camne nih... asik2 nak ilang je...
taun lepas time2 camni gak ilang.. aku ingt lg...
huhu...sure kene bebel ng mama papa dulu jpg..
x gtaw diorg lg sbnrnye nih... :)
tatot!!!

cite nye camni...
smlm la time aku g FREEDOM tu...
time dlm kete on the way tu ade lg sbb aku siap msg2 ng Yanie lg...
pastu bile dah sampai, dah kat parking aku sebok2 la punggah barang2 aku dr seat depan ke but blkg...
ye la kan, takot kne pecah lak kete tu...
ha...time ni la aku rase aku cuai kot!
x sure la aku letak ke x handphone tu dlm handbag...
sbb dlm poket aku xde pape pon... kat si BF pon xde!
mebi aku letak atas but kete kot.. xpon atas bumbung kete...

wuuu...sedeyh!!
ye la... byk bakti dan jasa handphone tu kat aku taw!
gambar2 weekend (jumaat) pon x transfer lg masuk lappy..
:(
nk wat camne kan...
kene la bebel jap ng BF tu.... :P

.
.

0 LoveLoLLipop: