November 14, 2008

pissed off!!

.
.
warggghhhh!!!! rase mcm nk menjerit ok!
y all of this things happened to me??
sbb ape lelaki camni ha??
btol ckp mai, ni rase mcm nk benci laki sekejap... ;(

knape ape mende yg 'die' buat sume boleh, tp bile aku nk wat jgk x boleh??
y y y y y y y ???
'die' ingt aku nih hmba die ke ha??
kne ikot ckp die je...
nk wat pe pon kene bgtaw die...
nak g mane kene tanye dulu bleyh ke x kan...
itu x leh, ini xleh...
tp kalo 'die', nak wat ape sume boleh... nak g mane x yah tanye aku pon kan...

macam ni ar lelaki...pantang bg muke, nk pijak kpale!
now nak tuduh aku macam2 kan...
B**i sgt!!!

BF, can u clear up ur mind so that u r not angry or arguing wit me anymore???
.
.
.
i hate u!!!
.
.
.
i mean it! im gonna throw away the simcard..
so i can live in a world without handphone...
n nobody can contact me anymore...erm, for now!
.
.
.

3 LoveLoLLipop:

Mazuwan Murad said...
This comment has been removed by the author.
Mazuwan Murad said...

uish! sabar2.. mungkin ada sebab tu... cuba bawa bincang.. InsyAllah boleh selesai tu. btw, i dah link blog u dekat i punya blog :)

NUke_Rude said...

hmm.. lek mira.. focus on ur study n exam rite now kay..

nukegroup supports ko..


go go ..mira