November 14, 2008

:) entri khas utk Firdauz Amsah

.
.
heyya...

aku terpikir nk tls entry ni sbb td ade seseorg tu tnye aku kan...


die: td aku ade bace kat blog org tu, die kate miss lappy die dah xde...so skg nih die pakai ape ek on9???


hahaha...si Ferdi a.k.a Firdauz ni ym aku td...
n then aku jawab la...aku dah lame dah amek blk si Miss Lappy ni dr umah BF aku...
x tahan ok xde entertainment kat bilik...
dah la my exam pon ade gap mcm seminggu camtu...
x ke lame nak tunggu tu kan...
mmg sangap kebosanan la saya kat bilik nih kalo ngadap buku jek...

hehehe...;)


-xoxo-
.
.

0 LoveLoLLipop: