May 10, 2010

Happy Mother's Day


oh yes terlambat satu hari. but its ok la since semalam lagi dah wish mama... tepat je pukul 12 dah call mama.. she's having supper with papa outside. tak tanya pulak adik2 ikot ke tak kan....

aku ada order cuppies for her. hope she like it. belom dapat gambar dari akak yg buat cuppies tu. i asked kakak buat cuppies tu to hantar ke rumah terus.

ada jugak order untuk birthday cuppies for April and May babies. FYI, sume family aku lahir in April and May sahaje! diulangi sahaja ok... aku jek terlepas kat NOVEMBER nun....

mm...weekend yang memenatkan + yg memuaskan ati... :) *big smile*

kite cerita laen kali yek? tu pon if rajin la kan... hehe...


0 LoveLoLLipop: