May 15, 2010

Saturday yang biasa...


typical Saturday... bangun pagi. eh jap pagi ke?? takde la pagi sgt. tp boleh consider lagi sebagai pagi sebab pukul 11am kan... dah cukup tido even tido tak nyenyak. sakit kepala sangat2. denyut2 macam kepala ni bertukat jadi batu. berat. apa bole buat. merengek sorang2 atas katil pukul 2 3 4 pagi.

dah kire sebagai cukup tido sebab aku dah tido from 7 to 10 pm mlm tu. i know its not good tido senja2. tapi tak sengaja. teerrrrrtido. im sorry. bangun tengok tv kejap, then pukul 2 masuk tido balik. kira cukup tido la tu kan.

lepas tu bangun kepala jem balik. tak tau nak buat apa, nak makan takut gemok. kakakakaka.. tapi makan jugak roti with scrambled egg. letak sos sikit + thousand island. yummy! 2 slice of roti. enouhg said.


bosan seperti biasa. duduk rumah je. buat kerja rumah. eh buat ke? baju tak basuh lagi since balkoni penuh baju housemate basuh semalam. so tunggu turn la petang2 skit baru basuh.

bilik dah kemas, siap jemur comforter lagi. :) katil pon dah ubah kedudukan. sapu pon dah. mop bilik je belom. haish...apa nak buat eh. nak tgk tv macam takde cite best. online po lambat je...

boleh buat gambar pasport tak nih??


bosan!
nak keluar.
tapi takde duit. :(


1 LoveLoLLipop:

Shahrul Shaharuddin said...

Salam sabtu Myra! =)

woot! macam gambo buat audition jek.. heheh.. peace! =)

yours
SH