January 11, 2011

a friend, accident.


Last Friday, dapat sms dari si BF tanya "pian accident ke??"

Then selamba je aku reply "tak tau" and terus buat bodo. takde nak tanya kawan2 lain. balik keje pegi dinner dengan kawan2, lepas tu baru dapat tahu si Pian ni accident. agak teruk. haish memang teruk la cakap.

terus pegi melawat right after die keluar OT. tu pon dah around pukul 10 11 dah. nasib hospital private, bole je bila2 masuk kan... mujur dia ada insuran weh!

watie (baju kuning) - mira (wife pian) - pian


dia accident motor... belah kanan semua teruk. paha kanan patah, ibu jari kaki kanan patah, tangan and bahu kanan retak. hope dia cepat sembuh la. kesian Qaseh tak boleh main dengan papa dia nanti.

pian n mira ni rajin datang lepak kat rumah kitorang. bawak Qaseh anak die sekali. siap tinggalkan bini kat rumah kitorang (me n suzie) lepas tu P!an ni siap bole keluar lagi. lepas ni setengah tahun jugak kaki takleh tekan pedal minyak kete tu.

get well soon ok Pian! setahun 2 tahun jugak la ko tak dapat main futsal. siap ada orang dah melawak2 dah nak beli his kasut futsal. lawak kasar.


0 LoveLoLLipop: