March 2, 2011

Its Her Birthday Dinner


lama kan aku tak update. act, not in the mood la... bukak baca je. update malas. so sekarang rasa nak update, nah amek update. tapiiiii entry basi laaaaa...

dah dua minggu lepas punya entry la... time wish birthday si kenit ni... so keesokkan hari birthday dia, BF Yanie buat dinner untuk kawan2 terdekat yanie ni... was held kat The Hills @ Bukit Damansara...


tempat die cantik gila kotttt!!!!!!!! standard la restoran macam ni kan sepinggan 50 60. nasib subme diranggung oleh bf yanie. kahkahkahkah.... selamat disitu!


kitorang which is me, mrfiance, n Topet antara orang yang terawal sampai. pukul 9 sampai tapi orang len pukul 10 sampai... angin tak angin sangat la kan sebab orang nak belanja. cer cuba bayar sendiri, mau makan n terus blah kot tak tunggu orang lain dah. hahahaha buruk laku betul.

so bila sume orang dah sampai, baru birthday girl sampai. makan2 sembang2 mingle around and last skali nyanyi2 tipu lilin potong kek. fuhh...ayat takde koma, baca satu napas je. =)


time bergambar atas2 ni makanan tak sampai lagi. bila makanan sume dah sampai harapan la nak bergambar kan sebab dah pukul seploh lebih kot. wa dengan tak lunch nye memang kebulur ah... terus zap zap makannnn....


lepas tiup lilin sume dah kul 12 kot... terus cha-alip-but balik rumah la... tu pun nak tunggu jockey amek kereta dah 15 min 20 minit gak la aku rasa. oh yes restoran ni takde parking eh. sume jockey parking kan kete kite. RM10 je. nasib la tak mahal kan... tapi dari parking tu nk menyampai ke restoran tu hazab la naik tangga. THE HILL kata ko kan... harus atas bukit. nan ado escalator pungg!


group pic before balik... from left Topet-BF yanie,Pi0ng-Yanie-mrfiance-and me. such a beautiful dinner for this little lovely friends aka my pet sister.
we have known each other for more than 9 years! i.heart.her.so.much.full.stop.




0 LoveLoLLipop: