January 31, 2011

Konsert LAWAK 2011....


tajuk entry ni does not mean aku pegi Johor tengok konsert tu.. takde maknanya.... sebab apa??? sebab aku pun baru tau sebab tengok tv kat rumah semalam.

die tayang kat @astrowarna hari ahad 30Jan pukul 2 petang... tapi aku tengok pon dah pukul 3 lebih sebab tak perasan dok ralit tengok american idol. nasib baik ada ulangan pukul 11 malam semalam. so kita kasi tengok la.....

memang kelakar habis ok.. tekekek-kekek aku sorang2 tengok smalam... serius lawak gila babssssss punya... if aku dah letak ssssssss banyak2 tu memang lawak betul la tu aku maksudkan. kalo ada kat KL memang aku seret siTunang ajak tengok skali la... bila ek kat KL? takkan takde kot....

artis memang ramai. tp host adalah Zizan n Johan. laku diorang sekarang kan???

part mula2 pak ajis satar masuk aku tak bole belahhh betol.

Ajis Satar: niat insunnnn mata kaji semar nyiseng! sila baca dengan nada P.Ramlee (then keluar la zizan n johan)

then diorang tanya la kat pak ajis ni "maksudnya?"

Ajis Satar: Niat akuuuuu nak mengendap orang kencing!


ahahahahaha spontan ok! me loike! nak tau lebih2 cari la video kat youtube ke kot2 ada.... penat la kalo aku kena cerita kat sini.



2 LoveLoLLipop:

Zul's Stuff said...

kepada sesiapa yg x berpeluang pergi tgk..bleh la donload konsert lawak kt link ni..

http://zulmovie.blogspot.com/2011/01/konsert-lawak-2011-astro-warna-avi.html


Sharing is Caring !!!

MYRAspberry said...

tq zul!!!